State-of-the-art ATS

state-of-the-art-ats
Recruity is een state-of-the-art applicant tracking systeem, bedoeld om jouw investeringen in recruitment te bewaren en efficiënt te benutten.

Het is een product uit de dagelijkse praktijk en werd ontwikkeld op basis van open source software nadat bestaande pakketten onvoldoende bleken aan te sluiten op de behoeften van een moderne recruitment-organisatie. De belangrijkste kenmerken:
  • Gratis Voor eenmansbedrijven, kleine hr-afdelingen en testdoeleinden is Recruity gratis te gebruiken. Er zijn geen kosten verbonden aan kleine installaties en je betaalt geen kosten voor testinstallaties.
  • Open source de software is volledig gebaseerd op open source software en bevat componenten uit onder meer GroupOffice (CRM en vacaturebeheer), Drupal (content management en design), MySQL (database), PHP (scripting taal), Google Code (SEO).
  • Modulair Recruity is volledig modulair opgebouwd, zodat je alleen die componenten 'aanzet' die je ook daadwerkelijk gebruikt. Dit voorkomt overbodige complexiteit en lange inwerktrajecten voor (nieuwe) medewerkers.
  • Keuzevrijheid je kunt Recruity draaien op je eigen netwerk, zodat je alle software en gegevens in eigen huis houdt en je de software naar eigen inzicht kunt aanpassen of uitbreiden. Je kunt ook kiezen om Recruity op onze servers te gebruiken. Je geeft dan de zorgen over beveiliging en backup van cruciale gegevens uit handen, zodat jij je kunt concentreren op je business.
  • State-of-the-art omdat Recruity gebouwd is op open source software, profiteer je steeds van de nieuwste technologieën. Grote communities van onafhankelijke ontwikkelaars (GroupOffice, Drupal, MySQL, PHP) schrijven software voor nieuwe functies die op het internet beschikbaar komen, zoals koppelingen met social networks, automatische herpublicatie van vacatures op job portals en andere websites, de integratie van externe nieuwsmedia om je site actueler te maken en de opzet van micro-sites om specifieke doelgroepen binnen je bestand beter te bereiken.
  • SEO search engine optimisation - goed gevonden worden op internet - is cruciaal in de arbeidsmarkt. Steeds meer mensen zoeken hun nieuwe baan via het web. Een goed vindbare website verhoogt jouw kansen de geschikte kandidaten te vinden voor je opdrachtgevers.
  • Migratie maak je nu gebruik van een ander recruitment systeem? Voor een flink aantal systemen is een kant-en-klaar migratietraject beschikbaar, zodat het verlies van bestaande data tot een minimum wordt beperkt.