Recruity via internet (de hosted versie)

hosted RecruityDe eenvoudigste manier om te starten met Recruity is een eigen account te openen op onze servers. Hosted Recruity is snel op te starten en biedt zowel kleine als grote recruitment organisaties voordelen:
  • Infrastructuur Je hebt aan een web browser en een internetverbinding voldoende om gebruik te kunnen maken van de volledige functionaliteit van hosted Recruity. Je hoeft niet te investeren in hardware en software.
  • Beveiliging de servers van Recruity zijn optimaal beveiligd tegen indringers en misbruik van jouw waardevolle gegevens.
  • Backup al je gegevens worden eens per dag extern opgeslagen. Bij een fatale systeemfout gaat er daardoor maximaal één werkdag aan gegevens verloren. Tegen betaling kan de backup-frequentie trouwens eenvoudig worden verhoogd, afhankelijk van je wensen.
  • Groei groeit je organisatie, dan hoef je geen extra investeringen te plegen. Hosted Recruity wordt per gebruiker per maand in rekening gebracht en kent geen 'basisfee' voor een minimaal aantal gebruikers of een jaarabonnement, zoals veel andere leveranciers. Ook kent hosted Recruity geen contracten voor langere duur: je betaalt echt per maand. Dus als er halverwege het jaar een medewerker weggaat, dan laat je deze vervallen in het systeem, waarna wij de gebruiker automatisch verwijderen uit de facturering.
  • Up-to-date Hosted Recruity wordt automatisch up-to-date gehouden. Je weet dus altijd zeker met de laatste versies van de modules te werken, zonder je zorgen te hoeven maken over de upgrading.
  • Investering Je hoeft geen investeringen te doen: je 'huurt' hosted Recruity per maand en per medewerker. Genoeg van Recruity? Laat het ons weten, download je database met gegevens die je inmiddels met Recruity hebt opgebouwd en je bent van ons af!
En uiteraard zijn er ook nadelen verbonden aan het gebruik ten opzichte van de versie in eigen beheer:
  • Aanpassingen je kunt met hosted Recruity nog steeds kiezen welke modules je wel of niet gebruikt, maar je kunt de modules niet zelfstandig aanpassen of uitbreiden. Dit kan uiteraard wel met de versie in eigen beheer.
  • Internet je bent afhankelijk van een goede internet-verbinding. Ligt je verbinding eruit, dan heb je op dat moment geen toegang tot hosted Recruity. Bij het groeien van je bedrijf moet je er voor zorgen dat je internetverbinding voldoende capaciteit biedt om al je medewerkers zonder irritatie met Recruity te kunnen laten werken.
  • Domein om optimaal te profiteren van hosted Recruity is een (leeg) domein nodig, bij voorbeeld recruity2.com. Dit domein moet (via DNS) verwijzen naar onze server, zodat wij het content management systeem voor je kunnen klaarzetten. Dit kan een tijdelijk domein zijn, om alvast te werken aan je nieuwe site. Eenmaal klaar kan de tijdelijke site binnen een paar minuten worden overgezet op het definitieve domein, veelal je huidige domein.